Luhangan Lärveille on jälleen kerran saatu erinomaiset esiintyjät. Tänä vuonna tarjolla on deegupoppunk, rock, suomipop ja R&B musaa, joten tulossa on monipuolinen ja viihdyttävä ilta loistavan musiikin parissa! Tarkempi aikataulu ja esiintymisjärjestys julkaistaan toukokuun lopussa.

Big Beaver Boogie Band

Big Beaver Boogie Band ei jätä ketään kylmäksi! Viime vuoden tallilavan hallitsijat pitävät tänäkin vuonna saman paikan uudistuneen ohjelman kera.

Dixie Fried

Dixie Fried perustettiin jo vuonna 1983. Ideana oli yhdistää oldies-musiikin tyylilajeja mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Musiikillisesti pohjalla soi mm. rockabilly ja western swing, eli rytmimusiikin ilosanomaa on tarjolla tässä svengipaketissa. Dixie Fried julkaisi 80-,luvulla kolme levyä, mutta parhaimmillaan bändi on ehdottomasti livenä. Vuorovaikutuksellinen ja vauhdikas esiintyminen saa yleisön väkisin hyvälle tuulelle.

Rautakolmio

Lärvien perustajajäseniä. Rautakolmio 16 vuotta! Aika vierii, ihmiset muuttuu, mutta yksi asia on ja pysyy…. RAUTAKOLMIO!

Reklamaatio

Reklamaatio – nuo Deegupoppunkin sanansaattajat! Vuoden 2019 alussa perustettu Reklamaatio on nuoresta iästään huolimatta kerinnyt tekemään jo kymmenisen keikkaa sekä julkaisemaan seitsemän biisiä! Musiikkityyli on lähimpänä kai Pop-Punkkia mutta vivahteita löytyy myös muista musatyyleistä! Tule paikalle Lärveihin niin se selviää!

Salonen: Laulu ja kitara 
Kuosma: Kitara ja laulu
Rekola: Basso ja laulu
Malin: Rummut

Rockin’ Revelers

Rockin’ Revelers on syntynyt kokeneiden muusikoiden rakkaudesta vanhaa, alkuperäistä rock’n’roll -musiikkia kohtaan. Yhtyeen ohjelmiston runko koostuu 1950-luvun r&b ja rock’n’roll-musiikista. Mukaan on heitetty myös hieman modernimpia mausteita soulin, countryn ja zydecon aarteista.

Tapani Laastola (rummut), 
Pertti Niilahti (koskettimet, haitari)
Markku Parkkonen (kitara, laulu)
Pekka Österberg (basso)

Tulikone

Tulikone soittaa suomalaisia rock pop klassikoita basso, rummut, akustinenkitara ja laulu kvartettina. Setissä kuullaan Kolmatta naista, Haloo Helsinkiä, Hectoria ja sopivasti muuta sekalaista. Mahtuupa mukaan aina jokunen vähemmänkin kuultu helmi. Bändin muusikot ovat keikkailleet kolmella eri vuosikymmenellä, joten soitossa läpikuultaa kokemus, veljeys, hauskanpito ja keski-ikään kivunnut musiikillinen into.