Luhangan Lärveille on jälleen kerran saatu erinomaiset esiintyjät. Tänä vuonna tarjolla on country, rock, folk-pop ja R&B musaa, joten tulossa on monipuolinen ja viihdyttävä ilta monipuolisen musiikin parissa! Tarkempi aikataulu ja esiintymisjärjestys julkaistaan toukokuun lopussa.

Big Beaver Boogie Band

Country Comfort

Country Comfort; laulaja Englannista, rumpali Ranskasta, kitaristit Suomesta ja basisti Savosta. Musiikki Amerikan preerioilta ja niitä halkovilta valtateiltä ja jokien uomista. Modernia kantria ja kantrirokkia klassikoita kuitenkaan unohtamatta. Lauluja kovasta työstä ja raskaista huveista, aseveljeydestä, koti-ikävästä, rakkaudesta, pettämisestä ja jättämisestä. Biisejä Alan Jacksonilta, Keith Urbanilta, Dierks Bentleyltä, Brad Paisleyltä, John Denveriltä, Kenny Rogersilta…

Graham Oliver – laulu
Vesa Niemelä – soolokitara & taustalaulu
Pekka Lehtonen – kitarat
Antti Heikkilä – basso & taustalaulu
Etienne Prevot – rummut

Rautakolmio

Rautakolmio 15 vuotta! Aika vierii, ihmiset muuttuu, mutta yksi asia on ja pysyy…. RAUTAKOLMIO!

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun aloitimme soittomme ja tänä armon vuonna 2019 lähdemmekin liikenteeseen juhlavuoden arvon mukaisesti juhlakokoonpanolla! Huojuvaa soittoamme peittämään, möllikuoroamme heleyttämään sekä lavalle kauneutta tuomaan toivotamme Piian tervetulleeksi mukaamme!

Piialla vahvistettua kokoonpanoamme voit tulla äimistelemään “Lotossa ja soitossa 0 oikein” kiertueellamme!

Rokote

Rokote täräyttää ROCK JYTÄÄ Lärveillä 2019 !!! Tämä rocktrio ei jätä kylmäksi, vaan antaa hikitakuun tarjoillen rock-klassikkoja suomeksi ja lontooksi! Kattaukseen kuuluu Peer Günt, Hurriganes, Popeda, Klamydia tai vaikka Ramonesta tunteella tarjoiltuna!

Tomi Huisman – laulu & kitara
Timo Sipiläinen – basso
Juha Hämäläinen – rummut

The Turnerit

Soitin- ja lauluyhtye The Turnerit lipuvat Saimaan rannoilta viihdyttämään juhlivaa kansaa. Yhtyeessä on kahdeksan iloista jäsentä ja ohjelmisto sisältää amerikkalaisia iskusävelmiä taatulla savolaisella twistillä. Solistin, rumpujen, koskettimien ja kitaroiden lisäksi kokoonpanosta löytyy kolme puhallinsoittajaa soittiminaan trumpetti sekä altto- ja baritonisaksofoni.

Luvassa on R&B jamit vailla vertaa. Tätä bändiä kanttaa tulla kuuntelemaan kauenpaakin!

Uusi Manner

Uusi Manner vie kuuntelijan elämän isojen teemojen ja tunteiden äärelle ja keikoilla käydäänkin varsinainen tunnematka: luvassa herkistymistä, kaihoa, kuin myös iloa ja riemua. Akustispainotteista pop/folkkia soittava yhtye tempaa mukaansa arkisilla sanoituksillaan ja kiehtovilla sovituksillaan. Yhtye kuvaileekin musiikkiaan ‘villasukkapopiksi’.

Seitsemän vuoden aikana Uusi Manner on kasvanut duosta viisihenkiseksi yhtyeeksi, joka on julkaissut vuonna 2014 EP:n ‘Uusi Manner’ sekä vuonna 2017 albumin ‘Musta vuosi’ ‘.

Tervetuloa fiilistelemään Uuden Mantereen parissa!